Első gondolatok

Tanulj meg álmodni és igaznak lenni!!!

Kezd el, és útközben megerősítenek majd a saját tapasztalataid, hogy miért érdemes valójában így élned…

Ekkor az élet megtanít elengedni a terheidet, a feladataidat pedig képessé válsz megoldani.

Hamarosan kicsit fellélegzel majd, s ekkor újabb kérdés érkezik számodra az Élettől. A bírálat szempontja kizárólagos: képes vagy-e továbbra is az igazak útját járni vagy elgyengülsz?

Ha továbbra is az igazságot választod, akkor kaphatod meg a következő kulcsot, amelyre rá lesz írva: Ne ítélj, s ekkor nem ítéltetsz!

Ha TE KOMOLYAN GONDOLOD, HOGY HARMÓNIÁBAN AKARSZ ÉLNI, AKKOR EZEK A LEVELEKET NEKED IS KELLENEK!

Nagyszerű, megtanultál igaznak lenni, és képes vagy elengedni minden ítéletet! Az ítéleteket önmagaddal szemben, majd másokkal szemben is. Sokszor hallod amikor belső segítőd súgja számodra: nem tudhatod az okokat és befolyásoló tényezőket, te csak egy pillanatnyi állapotot látsz. Hiányosak az ismereteid, és feleslegesen terhelnéd magad a felkutatásukkal. Amennyiben érintett vagy a dologban, az Élet megmutat mindent a legoptimálisabb pillanatban és egyre teljesebb megértésre tehetsz majd szert. Ám ekkor is óvakodj az ítélkezéstől. Minden helyzet továbbra is csak látszólagos. Az általad látott képet befolyásolják saját aktív élményeid, tapasztalataid és tudattalanod tartalma, előző- és eljövendő életeid.

Itt is jön majd néhány vizsgakérdés az élettől!

Tovább akarom olvasni!

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.