Tanulj meg álmodni és igaznak lenni!!! – Első gondolatok-folytatás…

Sikerült igaznak és ítélkezés mentesnek maradnod? Képes vagy szembenézni a megértéseiddel? El tudod fogadni, hogy a Legfelsőbb szeretetteljes és igazságos, bármely egyéb látszat ellenére is?

Abban az esetben, amikor IGEN választ adsz, akkor a megértéseid megerősítik, újabb segítőket kapsz és tovább fognak nyílni az ajtók előtted!

Mennyi idő és tapasztalás kell majd ehhez az első fázishoz?

Ez leginkább rajtad múlik, de javaslom, hogy siettetés helyett utad minden pillanatát éld végig! Figyeld a jót és a rosszat is, … amik valójában csak relatív értelemben véve jók/rosszak, ám amikor megengeded magadnak, hogy teljes megéléssel vegyél részt saját életedben, akkor meg fogod tapasztalni, hogy minden helyzetben segítők serege fog hozzád csatlakozni, akár emberek személyében, akár véletlenszerű helyzetek által, és az angyalok is szívesen lesznek életed vendégei.

A Legfelsőbb nagyon szeret téged, és az életedben sokan vannak azok, akik szintén őszintén szeretnek. Vannak akiket ismersz és tudod is róluk, hogy szeretnek és fontos vagy számukra. Másoknál bizonytalan vagy és esetenként kétkedsz, de törekszel az elfogadásukra. Ám ami bármely meglepő, mégis teljes valójában igaz, az életben vannak néhányan, akik függetlenül attól, hogy ismered-e őket vagy sem, szoros-e a barátságotok vagy soha nem beszélgettetek, teljes valódban szeretnek és elfogadnakIsmerik életutad egy-egy szakaszát, előző-, jelen- vagy eljövendő életeid kihívásait, sikereit, mélységeit és magasságait.

A Legfelsőbb segíti őket is, hogy irányodba gyakorolhassák a hitet, a szeretetet és az ítélkezésmentességet. Értik a számodra boldogan megélt pillanataid okát, és a kihívásokban válaszul adott lépéseidet is. Sokszor ők vigasztalnak, amikor szomorú, magányos vagy elkeseredett vagy. Időnként ők emlékeztetnek rá, hogy szeresd magad, fogadd el az erősségeidet és gyengeségeidet is, mert most így vagy teljes.

Minden tapasztalás által változol majd, és választásaidon fog múlni utad milyensége és hosszúsága. Minél inkább törekedni fogsz az igazság tüzének megőrzésére, és képes vagy legyőzni saját félelmeidet, annál inkább betölti életedet a szeretet és egy újabb lehetőséget kapsz a boldogságra: az alázatosság képességét, mely által csökkenni fog az irányítási vágyad, és növekedni fog benned és életedben a “jószolgálat”!

Comments

  1. Bea_holisztikusan says:

    Köszönöm szépen a köszöntést! Külön örülök neked, hogy a szerkesztés folyamata során sikerült megtalálnod a honlapot, és kedves szavakkal illetsz. Mindent meg fogok tenni, hogy méltó és minőségi tartalommal honoráljam!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük