Spirituális választerápia – SVT

SVT – Spirituális választerápia

Mi az a spirituális választerápia (SVT)?

A Spirituális Választerápia (SVT) egy, a lélekkel foglalkozó módszer.

Az SVT segít abban, hogy felismerjük valós problémánkat, megfogalmazzuk, és megoldjuk.

Az SVT a tudat alatti elme és a lélekkrónika vizsgálatának rendszere, amelynek célja, hogy gyorsan megtaláljuk és elengedjük a diszharmonikus, korlátozó elképzeléseket, majd szerető, támogató eszmékkel és elképzelésekkel helyettesítsük azokat. Az SVT igényes, erőteljes, gyakorlatilag fájdalommentes és pontos módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képét. Így lehetővé teszi, hogy sokkal szabadabban éljük az életünket.

Az SVT mint rendszer egy inga, egy táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatát foglalja magában a tudat alatti elme és a lélekkrónika összes diszharmonikus programozásának vizsgálatához és tisztításához.

Mindenkinek van tudat alatti elméje, amihez a hozzáférés  nem olyan egyszerű, mint a tudatos elménkhez. A tudat alatti elmében lévő programok és energiák, melyeket igen magas arányban előző életekből hozunk, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.

A lélekkrónika

A lélek feljegyzéseit rendszerint Akasha-krónikaként említik. Ez tartalmazza a lélek összes tapasztalatát az Isteni terv kialakulásának pillanatától az Isteni szinten keresztül egészen a jelen pillanatig, és azon túl. A jelenlegi és az összes többi élet valamennyi programozása feljegyeztetett az Akasha-krónikában.

___

Az elme tisztításának (és újraprogramozásának) ez a folyamata lépésről lépésre megváltoztatja az életedet támogató és korlátozó elképzelések arányát, amelyeket a tudat alatti elme rejt. Ahogy a tudat alatti tartalma egyre támogatóbbá és szeretetteljesebbé válik, lehetővé teszi az élet sokkal pozitívabb megélését. Segítségével mélyebben és teljesebben tapasztalhatod meg mindazt, ami jó.

Ezt az elme tisztítására szolgáló eljárást, a szabaság ösvényét spirituális választerápiának (SVT) nevezik. Az SVT által nemcsak a tudat alatti elmét vagyunk képesek megvizsgálni és tisztítani, hanem magát az egész lélekkrónikát is.

Végleges és tartós eredményt azonban csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást és mindent meg is tesz ennek érdekében. Csupán az SVT módszere és a tisztítás önmagában általában nem elég az életminőség javításához. Ugyanakkor nagyon hasznos eszköz, ami hatásos segítséget tud nyújtani!!!

Az SVT abban segít, hogy előző vagy jelen életi blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen.

Az SVT gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget vagy fizikai problémát képes legyen feloldani és megváltoztatni.

___

Az SVT-ről bővebben

A tudat alatt elme rengeteg hiedelmet hordoz, amely lehet korlátozó, vagy okozhat mentális, érzelmi és fizikai sérülést, ezen kívül a vegetatív idegrendszeren keresztül irányítja a fizikai test teljes működését is. Ha elsajátítottál egy jártasságot, például a járást, a fogmosást, az éneklést, a táncolást stb., nem kell újra megtanulnod minden egyes alkalommal, amikor alkalmazni akarod. Csak egyszerűen az emlékezetedbe idézed a tudat alatti elmédből egy automatikus folyamaton keresztül, és a megfelelő módon megvalósítod. Ugyanez játszódik le a viselkedésmintákkal is.

Legtöbbünk életében vannak olyan pillanatok, amikor megkérdezzük magunktól: “Mi késztetett arra, hogy így viselkedjek? Miért nem tudom azt tenni, amit akarok? Azon tűnődöm, nekem miért nem sikerül semmi? Efféle és ehhez hasonló kérdések merülnek fel, amelyek mind arról szólnak: “Mi a baj velem?” A felelet az összes hasonló kérdésre ott hever a tudat alatti elménk mélyén. Minden megtapasztalt látvány, hang, íz, érintés és illat, mint ahogy minden gondolat és megtapasztalt érzet itt kerül feljegyzésre.

Jóllehet maga a kibeszélés – egy barátnak, egy tanácsadónak vagy egy csoportos foglalkozás keretében – elvezethet a probléma okainak mentális felismeréséhez, és akár ösztönzést is nyújthat a kezelés módjára nézve, a legtöbb ember esetében mégis csak megerősíti és mélyebbre nyomja a problémát a tudatalattiba.

Létezik azonban egy ösvény a szabadsághoz. Létezik a tudatos elme hálója, amelynek segítségével képes vagy kihalászni a téves hiedelmeket. Az SVT egyértelmű eszközt kínál ahhoz, hogy megtekintsd és átválogasd tudat alatti elméd tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsd, ami jó, pozitív és építő, s kidobáld a feleslegeset. És legfőképpen, ez az átfogó módszer lehetővé teszi a felhasználónak, hogy őrt álljon a tudatalatti “tenger” felett, pozitív kijelentésekkel programozza a tudat alatti elmét, és ezáltal magas szinten tartsa a pozitív eszmék, gondolatok belső áramlását.

Felhasznált irodalom:

  • Robert E. Detzler: Spirituális választerápia – a szabadság ösvénye (Édesvíz Kiadó, 2007)
  • www.spiritualisvt.com