Pránanadi

Mi is a pránanadi?

“A Pránanadi egy önfejlesztő és gyógyító rendszer, amely az élet számos területén jelent segítséget használójának. Alkalmazása nagyon egyszerű és könnyű, amelyet bárki megtanulhat.

A Pránanadi módszerét sok ezer éven át – változásoktól mentesen – őriztek Tibet területén, míg egy európai tudósnak sokévi képzés után engedélyezték a nyugati tanítását. Átadása napjainkban is a tradícióknak megfelelően történik. Magyarországon 1992 óta ismert, azóta számos családhoz jutott el.

E tan több fokozatból áll, amelyek különbözőképpen segítik a tanulót. Az első fok elsősorban a fizikai testre hat, segíti annak gyógyulását és tisztulását, míg a második fok inkább lelki hatású. Segít a nyugodtabb életben, a kiegyensúlyozott életvitel elérésében. Általa a mindennapok is kevesebb stresszel és aggodalommal telnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy aki gyakorolja a tanultakat, sokkal teherbíróbbá, energikusabbá válik. Megváltozhat az  emberekhez fűződő viszonyuk, és a környezet viszonya is felénk.

Ez az egyszerű és szeretetteljes módszer segít abban, hogy életünket tudatosabban éljük, fejlődjön a személyiségünk, könnyebben vegyük életünk nehézségeit. Fizikai szinten segít a gyógyulásban, és megadja a képességet, hogy családtagjainkon, barátainkon is segíteni tudjunk egészségük visszaszerzésében.”

Forrás: Magyarországi Tradicionális Pránanadi Alapítvány

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük