Lélekerőnlét workshop

Szeretettel invitállak egy nagyon érdekes kalandozásra!

Rövid tájékoztató a tervezett programról:

  • beszélgetés, ismerkedés, a témával kapcsolatos egyéni tapasztalatok megosztása
  • kb. 30-60 perces  relaxáció

Meditáció

Merkaba . . . más néven Merkabah. . . mesterek mennyei fényszekere, amely lehetőséget biztosít magasabb dimenziókhoz kapcsolódni

Beszélgetni fogunk az első részben, mindenkinek saját nyitottsága és aktivitási szándéka szerint, elfeledve a kötelező elemeket a csoportmunkában. Feltett szándékom, hogy pozitív megtapasztalások során találd meg a saját belső harmóniádat, amely új lehetőségeket és érzékeléseket fog adni számodra a világban.

Minden érdeklődőt szeretettel várok!

A saját nyitottságod minden, ami szükséges  a részvételhez!

A Mer-Ka-Ba-ról

Mi is valójában a Mer-Ka-Ba? Technikailag egy elektromágneses mező, aminek a hőmérséklete 4 Kelvin-fok (-270 °C) és főleg a mikrohullámú tartományban található – legalábbis a harmadik dimenzióban – aminek a természete teljesen a geometrián alapszik. Hogy még pontosabb legyek, a „Szent Geometria” az alapja, mivelhogy ez az a geometria, ami a Teremtésen belül minden teremtési mintázatban megtalálható.

A Mer-Ka-Ba mező hihetetlenül összetett, magában foglalja az öt szabályos testet (platóni testek) és egyéb szent poliédereket. Úgy gondolják, hogy túlnyúlik minden lehetséges dimenzión és párhuzamos univerzumon, és képes megváltoztatni elektromágneses természetét bármire, amire éppen szükség van.

A Mer-Ka-Ba felépítés-tervezete keresztül-kasul megtalálható a természetben, mint például ezen a galaxist ábrázoló fotón.

A Mer-Ka-Ba egyik funkciója – mint azt már említettem -, a test és a lélek egy másik valóságba való szállítása. Ez a funkció azonban – és az egyéb lehetőségeinek a nagy része is – elérhetetlen addig, amíg bizonyos változásokon át nem esik az adott személy. A Mer-Ka-Ba egy, a test körül elhelyezkedő szunnyadó, működésképtelen 3 dimenziós geometria hálózat, ami csak a megfelelő pillanatot várja. Amikor a testet elfoglaló léleknek eszébe jut, hogy ez az eszköz létezik, és bizonyos változásokat hajt végre magán, egy hihetetlen átalakulási folyamat veszi kezdetét.

Az ősidőkben úgy hitték és még héber írásos emlékek [2] is szólnak arról, hogy a Merkavah bekapcsolható bizonyos meditációs alapelvek segítségével. Ez magában foglalja a légzés megváltoztatását, valamint az elmében, a szívben és a fizikai testben végrehajtott változásokat, aminek a segítségével megváltozik az ember Valóság érzékelése. Az én nézőpontomból, ez már maga a „Megvilágosodás” kezdete.

Bár az is világos, hogy a Mer-Ka-Ba-t – a New Age követők szerint is – más módon is „aktiválni” lehet, nem csak a férfi energiára jellemző utasításkészlet és a fent említett légzéstechnika segítségével. Teljesen női energiákra hagyatkozva is működőképessé lehet tenni. Olyan érzelmek igaz megélése, mint a szeretet, hit, igazságosság és együttérzés spontán módon életre keltheti a Mer-Ka-Ba-t. Más szavakkal, egy nagyon tiszta emberi személyiség átválthat egy, a személy körül aktiválódott élő Mer-Ka-Ba mezővé, még akkor is ha az a személy kezdetben nem tudta, hogy az egyáltalán létezik.

És igen, a Mer-Ka-Ba teljes mértékben élő. Ez egy élő és nem csupán tiszta mechanikus energiamező. Mivel, hogy egy élő mezőről van szó, reagál az emberi gondolatokra és érzelmekre, és pont így lehet hozzá csatlakozni. A Mer-Ka-Ba-t irányító „számítógép” nem más, mint maga az emberi elme és a szív. Ez határtalan lehetőséget jelent.

forrás:

http://www.eletaszivekben.hu/hu/drunvalo/merkaba-a-felemelkedes-jarmuve

Letöltés ideje: 2014.02.17

A Mer-Ka-Ba-hoz kapcsolódó könyv bárki számára szabadon megvásárolható, olvasható. Én a workshop keretén belül igyekszem kissé érthetőbbé, élhetőbbé tenni ezt a kincset értő tudást! 

Könyv:

Az élet virágának ősi titka I-II.