Csinálj csodát dícsérettel!

TE MEG MERED MUTATNI MAGAD VAGY ENGEDED, HOGY A FÉLELEM URALJA AZ ÉLETED?
 
Egy ember (ugyanaz az ember) lehet mérhetetlenül sikeres, jól kinéző, vidám és pozitív VAGY ugyanolyan jó, mint az előbb leírt valaki, de ha nem meri megmutatni magát, ha nem meri felvállalni, hogy igenis ÉRTÉKES, … IGEN, RÁD GONDOLOK, aki mindig azt gondolod, hogy mások többek, mások jobbak, több gyakorlatuk van, és jobb kommunikációjuk, mindenük adott a sikerhez…bogyo fenyben
 
Pedig ez az állítás nem igaz! TE IS VAGY OLYAN JÓ MINT MÁSOK!!! Az egyetlen különbség, hogy NEKED ÖNBIZALMAT KELL TEREMTENI, ÉS EGY PICIT BÁTORNAK KELL LENNED AZ ELSŐ LÉPÉSEKHEZ!
 
Nem baj, ha félsz! Mások is féltek egyszer… A félelmed ellen a leggyorsabban ható varázslat, ha lépésenként haladsz, és bebizonyítod magadnak, hogy KÉPES VAGY CSODÁT CSINÁLNI, ÉS EZÉRT JÁR NEKED IS AZ DÍCSÉRET!!!!
 
Most én dícsérlek meg, MERT TUDOM, HOGY MA IS SZUPER NAP VAN MÖGÖTTED!!! Mindegy mit tettél ma, mi lett volna a maximális elvárás önmagaddal szemben… Az egyetlen kérdés az önbizalmad szempontjából, hogy képes vagy-e megdícsérni magad, és elfogadni, hogy nem kell tökéletesnek lenni. Lehet, hogy abban a pillanatban,amikor dícséretként elfogadod, hogy ma ennyi tettél a napba, az életed megvalósításába, akkor már azonnal megjelennek a következő teendőid… (mit nem csináltál meg gondolatként…)
Ilyenkor gondold másként a dolgokat! Ahelyett, hogy elítélnéd magad, hogy miért nem tettél ma többet, örülj annak, hogy látod a következő lépéseket, és képes vagy egyre nagyobb lendülettel haladni, mivel ma megengedted magadnak a dícséretet, és folyamatosan növekszik a bátorságod.
 
Egy kisgyermek is akkor fejlődik a leggyorsabban, ha minden lehetséges esetben megdícsérik a sikeres lépéseit, tetteit. Egy pillanatra legyél vidám, kíváncsi gyermek, akinek a hozzáállása a világhoz a felfedezés. Nem kéri önmagán számon, hogy hány lépést tett meg, egyszerűen megteszi a tőle telhetőt. Néha elfárad, néha hisztizik, és kifejezi a vágyait. De amennyiben folyamatosan pozitív visszajelzéseket kap a jól megvalósított tettei után, akkor egészséges önbizalommal, bátran fog egyre több mindent megcsinálni.
MOST RAJTAD A SOR! Neked kell egyszerre a kisgyermeknek és a dícsérő-, elismerő felnőttnek is lenned… Nehéz?! Igen tudom… Tényleg az!
 
De ez az egyszerű módszer segíteni fog neked minden nap, hogy felold magadban az eddig létrehozott görcsöket, félelmeket, és bátran fogsz ragyogni a világban, úgy ahogy el sem tudtad képzelni előtte!bogyo sotetben
 
Próbáld ki, és csináld ezt a figyelem-gyakorlatot 7 napon keresztül minden este. Amikor letelik a 7 nap adj magadnak valamilyen elismerést (bármi lehet, amit szeretsz, a lényeg, hogy örülj neki). Aztán pedig csináld tovább, a második szakaszban 21 napig! … 21 nap alatt képes leszel nagyon sok beidegződést átalakítani és harmónikussá varázsolni önmagadban! Légy kitartó, és gyorsan fog jönni a változás, de bármikor elgyengülsz soha ne bántsd magad. A lényeg, hogy a jól elvégzett dolgaidra figyelj, a hiányosságokkal foglalkozni lesz majd máskor időd!
 
Bármikor el lehet kezdeni változni és változtatni, hinni az életben, a jövőben, és amikor megérzed az erőt önmagadban, akkor nem a kihívásokat és a problémákat akarod elkerülni, hanem meg leszel győződve róla, hogy minden előtted lévő feladatot képes leszel a legjobb tudásod szerint megoldani, és az tökéletes megoldás lesz!!!
 
Nagyon örülnék, ha esténként leírnátok, hogy miben dícsértétek meg magatokat, mit csináltatok ma jól! … 😘
 
Legyen csodálatos napotok!!! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük