Arolo-Tifar

AROLO TIFAR ©®

Az AROLO TIFAR egy energetikai kezelési rendszer, pontos diagnosztikai módszerrel és gyors hatásmechanizmussal. Az emberi testet és lelket egy teljes rendszerként vizsgálja, így rendkívül hatékony módon teszi lehetővé a betegségek okának és tüneteinek együttes kezelését. Diagnosztikai rendszere lehetővé teszi bármilyen egészségügyi állapot kiderítését.

A R.A.I. az AROLO-t intelligens, isteni eredetű energiaként határozza meg, ami emberek, állatok és növények gyógyítását, gyógyulását, és az egészség megőrzését szolgálja. Emellett az AROLO TIFAR egy átfogó filozófiai és tudományos rendszer, ami magában foglal minden létező természeti törvényt és az azokban rejlő lehetőségeket.

Az AROLO egyedi diagnosztika rendszere lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését. Felismerhetővé válnak a folyamatban levő karmikus tanulófolyamatok is, és elősegíthető ezek gyorsabb, könnyebb befejezése. Az AROLO diagnosztikai rendszere hasonló módon dolgozik, mint a delfinek „hang radarja”. Tudósok megfigyelései szerint a delfinek kiküldött energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.

Az AROLO TIFAR egy energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki. Lehetővé teszi laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül, percek alatt bármely egészségügyi állapot kiderítését, és ehhez a megfelelő gyógyszerek és az egyénre szabott, legpontosabb adagolás megállapítását. Mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra.


    AROLO I. 

A tanuló megismerkedik az AROLO gondolkodásmódjával, különleges diagnózis rendszerével és kezelési lehetőségeivel.
Kód szimbólumok segítségével hozzáfér a páciens különböző energetikai szintjeihez, így választ kaphat arra, milyen szinten van az adott állapot vagy betegség oka, és ehhez milyen tünetek tartoznak. Felismerhetővé válnak a karmikus folyamatok és tanulófolyamatok is.
Az avatás által a tanuló átéli a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek energiaszintjéhez.


    AROLO II. 

Az AROLO II. fokozata lehetővé teszi a páciens különböző energetikai szintjeinek és energiastruktúráinak módosítását. Ennek tisztító, erősítő és harmonizáló hatása van, megszünteti a kialakult energia blokkokat.
Új lehetőség lesz támogatni a karmikus folyamatokat és tanulófolyamatokat, így könnyebbé tenni spirituális fejlődésünket és az életünket.
Lehetővé válik a páciens számára megfelelő élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok, kozmetikumok kitesztelése, valamint homeopátiás szerek megfelelő adagolásának és potenciáljának személyre szabott módon beállítása.

Előfeltétele: az AROLO I. fokozat elvégzése.