Allergia … van vagy nincs?!

 

Egy újabb kedves emlék jutott eszembe, egy köszönő levelet olvasva. 2013 nyarán óriási boldogsággal mesélte egy csinos, fiatal lány a kezeléseink után…, hogy ő bizony “letesztelt, és nem is merte hinni, hogy ez ennyire hatékony lesz.” Néztem rá kérdőn, és vártam, hogy bővebben kifejtse gondolatait. Emlékszem, hogy milyen meleg volt,… augusztus utolsó napjaiban jártunk. Így folytatta: “Tudod, nem akartam hamarabb szólni, mert először alig akartam elhinni, hogy elmúlt az allergiám. Mostmár azonban muszáj, mivel ilyenkor már minden évben téveszthetetlenül tombolt rajtam az allergia, most pedig semmi bajom nincs.

Rájöttem, hogy az ájurvéda, a masszázs, a holisztikus gondolkodásmód és a beszélgetéseink olyan hatékonyak voltak, hogy a hosszú ideje folyton jelentkező allergiámat tökéletesen eltüntették. Ilyen az, amikor megmagyarázhatatlan dolgok történnek a Felsőbbrendű akarat szerint, és kegyet, oltalmat kap az ember.”

“Sziasztok, mostmár bátran ki tudom jelenteni, hogy az allergia kialakulásának lelki okai vannak. A második allergiaszezon telt el számomra teljesen tünetmentesen. Már felnőttként lettem allergiás, két évvel ezelőttig éveken keresztül küzdöttem a pollenekkel. Aztán Bea segítségével elkezdtem dolgozni magamon, számos fordulat állt be azóta az életemben, a “munka” egyik legkézzelfoghatóbb eredménye – amire egyébként nem is számítottam – , hogy mára nem vagyok allergiás. Higgyétek el, csak rajtatok múlik az, hogy tavaszra/őszre megtapasztaljátok, hogy a virágpor valójában egy ártalmatlan dolog. Szeretettel: Bea”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük